Blogi

28.4.2009

 

  1. humppis sanoo:

  Moikka. Kuuntelin just spotifye a´la Matti ja Teppo. Sad, että en saanut sinua matkaan Tartu Mikkiin. Urasi suomalaisessa iskelmämusiikissa on ollut aivan uskomaton. Suomalaisuus on ollut voittamaton. Taitosi yhdistää kotimaan kaiho tanssilavojen romantiikaan on pettämätön. One Of The Best in Finland. Enemmän kuin tiedät!

 2. Veepee sanoo:

  Kiitos Humppis hienosta kommentista!

 3. Veepee sanoo:

  Olen jo siinä iässä, että voisin alkaa pitää Kalkkis-Blogia. Mitä mieltä olette, alanko vai en?

 4. Timppa sanoo:

  Heh, sattumalta eksyin tänne… Ihan vaan tiedoksesi ja kiitokseksi, olin n. 18v kun ensi kerran kuulin “Kuule sie amigoski” levyn. Siihen aikaan tuli ajeltua ympäri kyliä ja Mauno Ylä-Mattila soi… Ensimmäinen vakavampi ihastus oli niihin aikoihin myös ja “Mikä toi lintu on” soi… Isäni kuoli… “Tuuliajolla oon” soi…
  Ja niin monet muut kappaleet noiden jälkeen.

  Olen nyt 53, muistaakseni, ja nuo soi edelleen. Eikä tietenkään pelkästään nuo vaan myös monet muutkin tekemäsi kappaleet.

  Joten, Kiitos.

 5. admin sanoo:

  Terve Timppa!

  Käyn tällä sivullani tosi harvoin, kun touhuan enemmin Facbookissa.
  Kiitos vaan mukavista muisteloista. Veepee

 6. Jamppa Salost sanoo:

  Terve Veepee, vieläkö teet keikkoja jossain keikkalavoilla oikein vai koskeeko eläköitymisesi just sitä hommaa. Olet kyllä sellainen sanaseppo ettei paremmasta väliä. Sen takia kyselin kun ajattelin että jos sun esiintymistä vielä jossain olisi päässyt näkemään.

 7. admin sanoo:

  Terve Jamppa!
  Vastaan vuoden viiveellä, koska näillä sivuilla ei ole enää ollut kommentteja sen jälkeen, kun perustin sivun Veepee Lehto – Virallinen Facebookiin.
  https://www.facebook.com/vp.lehto
  Ennen koronaa tein keikkoja vielä kesätapahtumissa, firmojen juhlissa ja harjannnostajaisissa, joskus jossain pubissakin. Tanssipaikkakeikkoja en ole enää tehnyt, koska se vaatii niin isot kalustot ja satsaukset nykyään.
  Salon torilla olen ollut viimeksi keikalla varmaan 15 vuotta sitten. Eli aika pitkä aika on kulunut. Terveisiä kuitenkin sinne Saloon sulle ja muille, jotka vielä muistavat minut. Veepee

= Pakollinen kenttä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.